Sanat Akademisi 2024 Güz Dönemi Kayıtları Başladı!

Sanat Akademisi Güz Dönemi Kayıtları Başladı!

Sanat Akademisi’nin güz dönemi hobi kursları için kayıtlar başladı! 9 Eylül - 22 Eylül tarihleri arasında sadece online başvuru yöntemiyle gerçekleşecek olan kayıtlar için ilk hafta yalnızca Gaziosmanpaşa ilçesi sakinleri başvuruda bulunabilecek. 16 Eylül’den itibaren ilçe dışındaki vatandaşlar da kayıt yaptırabilecek.

Kayıt sürecinde, kursiyerler yaş gruplarına uygun tüm branşlara ulaşabilecekler. Seçilen branşın ders gün ve saat bilgileri, başvuru ekranında kolayca görülebilecek. Kurslara başvurmak için gerekli belgeler ise E-Devlet üzerinden indirilen ikametgah, öğrenci belgesi ve nüfus kayıt örneği olacak. Bu belgeler, kayıt formuna yüklenerek başvuru işlemi tamamlanabilecek.

Eğitimler 4 aylık bir dönemi kapsayacak ve haftada bir gün, 80 dakika olarak planlanmıştır. Sanat Akademisi’nin çocuk ve yetişkin gruplarına yönelik hobi kursları, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin katkılarıyla dopdolu bir eğitim dönemi sunuyor.

Sanatla buluşmak için şimdi tam zamanı! Kayıt olmak isteyenler, başvurularını ebelediye.gaziosmanpasa.bel.tr adresinden gerçekleştirebilirler.

Son başvuru tarihi: 22 Eylül Pazar
_________